Αρχική Σελίδα Νέα

Η νέα έρευνα επιχείρησης εξετάζει την κατασκευή ηλεκτρονικής cOem στην Κίνα

Πιστοποίηση
Κίνα Unicomp Technology Πιστοποιήσεις
Κίνα Unicomp Technology Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Σταθερή ποιότητα των προϊόντων, αξιόπιστος συνεργάτης συνεργασίας

—— Ο κ. Smith

Το Unicomp Techology είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

—— Selvam Ν

Είστε καλές και αξιόπιστες ευχαριστίες προμηθευτών πάλι

—— Ο κ. Merlin Euphemia

Ανατροφοδοτήστε εμείς πήρε από τη μονάδα που αγοράσαμε είμαστε μέχρι στιγμής πολύ καλοί. Ο πελάτης είναι ευτυχής.

—— Ο κ. Nicholas

Ένα επαγγελματικό ισόβιο ελεύθερο λογισμικό ομάδων υπηρεσιών που αναβαθμίζει την έγκαιρη τεχνική υποστήριξη

—— Κα Rein

Έχουμε επισκεφτεί Unicomp. Είναι μεγάλη επιχείρηση στην Κίνα. Και οι μηχανικοί τους είναι τόσο επαγγελματικοί.

—— Ο κ. Okan

Σχέδισσες κλήση & επισκέψεις Διόρθωσης και κατάρτισης υπηρεσίες εγκαταστάσεων Onsite,

—— Κα Yulia

Εργασία της Νίκαιας για τη μηχανή ακτίνας X!

—— Qusaay Albayati

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Η νέα έρευνα επιχείρησης εξετάζει την κατασκευή ηλεκτρονικής cOem στην Κίνα
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η νέα έρευνα επιχείρησης εξετάζει την κατασκευή ηλεκτρονικής cOem στην Κίνα

Η εμφάνιση του νέου coronavirus στα τέλη του 2019 και της ακόμα-τρέχουσας πανδημίας αυτό προκάλεσε οδηγημένος σε μια πρωτοφανή σφαιρική οικονομική μείωση. Ουσιαστικά κάθε έθνος στη σφαίρα αισθάνθηκε την επίδρασή του, αλλά μερικοί εμφανίζονται γρηγορότερα από άλλοι. Η Κίνα, όπου η πανδημία άρχισε, έχει αποδειχθεί ένα από τα πιό ελαστικά έθνη, και έχει αναπηδήσει πίσω έντονα. Μετά από να δει την οικονομία του συρρικνωθείτε κατά σχεδόν 7 τοις εκατό το πρώτο τρίμηνο του 2020 την πρώτη συστολή της οικονομίας της Κίνας δεδομένου ότι τα αρχεία άρχισαν το 1992 την κεντρικά ελεγχόμενη οικονομία σχεδόν αμέσως άρχισαν να αναπηδούν, και η χώρα που τελείωσαν το έτος με την ανάπτυξη του πραγματικού ΑΕΠ του από 2,3 τοις εκατό, ο υψηλότερος μεταξύ της ομάδας 20 σημαντικών και αναπτυσσόμενων οικονομιών (G20), σύμφωνα με τον ΟΟΣΑ. Αυτό έχει σημάνει ότι η αξία συνελεύσεων ηλεκτρονικής της Κίνας έφθασε νέο σε έναν υψηλό σχεδόν $346,3 δισεκατομμυρίων το 2020, σχεδόν η μισή από την ολόκληρη Ασία/ειρηνική αγορά (APAC) σύμφωνα με την πιό πρόσφατη έκθεση NVR, «κατασκευή ηλεκτρονικής cOem στην Κίνα, έκδοση του 2021».

 

Η εστίαση αυτής της έκθεσης είναι πρώτιστα στην αρχική αγορά κατασκευαστών εξοπλισμού (cOem) στην Κίνα. Αυτές οι επιχειρήσεις είναι συχνά, αλλά όχι πάντα, μεγάλες εταιρίες που εκτελούν τη συνέλευση ηλεκτρονικής των προϊόντων χρησιμοποιώντας το εμπορικό σήμα ή την ετικέτα τους. Ενώ μεταφέρουν συχνά την πραγματική συνέλευση των προϊόντων τους, το σχέδιο OEMs και είναι κύριο τελικά των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας στα προϊόντα τους. Η πρόβλεψη της αξίας συνελεύσεων (ή κόστος ηλεκτρονικής των αγαθών που πωλούνται, των ΒΑΡΑΙΝΩ) αυτής της κατηγορίας κατασκευαστικού προμηθευτή παρουσιάζεται στον πίνακα 1. Το 2020, η συνολική αγορά για τους προμηθευτές cOem ήταν περίπου $201,1 δισεκατομμύρια, αποτελώντας περισσότερα από 58 τοις εκατό της συνολικής αγοράς ηλεκτρονικής της Κίνας. Το OEMs θα αυξηθεί μέχρι το 2025 σε ένα CAGR 3,6 τοις εκατό, σε συνολικά $240,5 δισεκατομμύρια. Εντούτοις, τα τοις εκατό του της συνολικής αγοράς θα μειωθούν ελαφρώς όπως περισσότεροι προμηθευτές στηρίζονται στην κατασκευή συμβάσεων, και ειδικά το EMS, εταιρίες.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η νέα έρευνα επιχείρησης εξετάζει την κατασκευή ηλεκτρονικής cOem στην Κίνα  0

Η Κίνα υποστηρίζει μια μοναδική θέση στο σφαιρικό τομέα της βιομηχανίας ηλεκτρονικής. Κατέχει, ταυτόχρονα, τη μεγαλύτερη ικανότητα κατασκευής για κάθε τύπο προϊόντος ηλεκτρονικής που γίνεται, και σχεδόν τη μεγαλύτερη καταναλωτική αγορά εκείνων των προϊόντων. Επίσης, ως συνεργάτη για τις εταιρίες ηλεκτρονικής από όλο τον κόσμο, η χώρα είναι, αμέσως, η καλύτερη θέση για την καθιέρωση των εγκαταστάσεων κατασκευής και συνελεύσεων και μιας πολύ δύσκολης θέσης για τις εδρεύουσες στο εξωτερικό εταιρίες για να κάνει επιχειρήσεις. Συν την πλευρά, η Κίνα έχει έναν φαινομενικά άπειρο ανεφοδιασμό του ταλέντου εφαρμοσμένης μηχανικής και σχεδίου διαθέσιμου σχετικά στους χαμηλούς μισθούς (αν και εκείνο το πλεονέκτημα έχει εξαφανιστεί σχεδόν τα τελευταία χρόνια), και μια χαμηλού κόστους βάση ανεφοδιασμού για τα συστατικά και την καλά-οργανωμένη υποδομή για την παροχή μιας αλυσίδας εφοδιασμού για να συγκεντρώσει τα συστατικά μέρη στα τελειωμένα αγαθά, και για να στείλει εκείνα τα αγαθά οπουδήποτε στον κόσμο. Το μειονέκτημα, εντούτοις, της στήριξης της κατασκευής κάποιου στην Κίνα σημαίνει το συνεταιρισμό με την κεντρικά ελεγχόμενη κυβέρνηση, που είναι γνωστή για τη διαπραγμάτευση των συμβάσεων ευνοϊκών στους εσωτερικούς ανταγωνιστές του και που κατηγορείται τακτικά για τη διεύθυνση των αθέμιτων εμπορικών πρακτικών και της ολοκληρωτικής κλοπής της πνευματικής ιδιοκτησίας.

Το σχήμα 1 παρουσιάζει την πρόβλεψη της αξίας συνελεύσεων cOem της Κίνας από το τμήμα βιομηχανίας για το 2020 μέχρι το 2025. Η συνολική αγορά cOem της Κίνας ήταν σχεδόν $201,1 δισεκατομμύρια το 2020 και θα αυξηθεί σε $240,5 δισεκατομμύρια ως το 2025, ένα CAGR 3,6 τοις εκατό, περισσότερες από τρεις φορές ο ρυθμός ανάπτυξης των ΒΑΡΑΊΝΩ έξω από την Κίνα.

Οι υπολογιστές θα είναι το ταχύτατης ανάπτυξης τμήμα βιομηχανίας όπως η βιομηχανία ανακτεί μια έλλειψη των τμημάτων ημιαγωγών, που προκαλούνται από από την πανδημία, και μια βαθμιαία μετατόπιση μακρυά από τα προϊόντα καταναλωτικών ηλεκτρονικά. Κατά συνέπεια, τα προϊόντα υπολογιστών θα αυξηθούν ο γρηγορότερα με ένα CAGR 7,6 τοις εκατό. Ο τομέας των επικοινωνιών θα αυξηθεί επίσης αισθητά, αν και ελαφρώς λιγότερο γρήγορα, σε ένα CAGR 6,9 τοις εκατό. Τα ιατρικά και αυτοκίνητα προϊόντα θα αυξηθούν επίσης σε ένα CAGR 6,7 τοις εκατό και 6,0 τοις εκατό, αντίστοιχα. Τα καταναλωτικά προϊόντα είναι μακράν το μεγαλύτερο τμήμα βιομηχανίας για την Κίνα OEMs το 2020. Εντούτοις, εν μέρει λόγω της αυξανόμενης μεταφοράς μεταξύ του καταναλωτή OEMs στις μεγάλες εταιρίες EMS, η αύξηση αυτού του τμήματος βιομηχανίας θα είναι πολύ αργός-δίκαια 2,3 τοις εκατό CAGR.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η νέα έρευνα επιχείρησης εξετάζει την κατασκευή ηλεκτρονικής cOem στην Κίνα  1

Σχήμα 1 αξία συνελεύσεων της Κίνας OEMs από το τμήμα βιομηχανίας ($B), 2020-2025

Το OEMs που σχεδιάζουν περίγραμμα σε αυτήν την έκθεση περιλαμβάνει πολλές από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις ηλεκτρονικής στον κόσμο, και ουσιαστικά όλες τους λειτουργούν στην Κίνα. Η οδήγηση OEMs με τις εγκαταστάσεις συνελεύσεων στην Κίνα περιλαμβάνει τα πολλά γνωστά ονόματα: Samsung, Sony, Panasonic, και Robert Bosch. Εντούτοις, Κίνα-βασισμένο στο OEMs εξουσιάζει μέσα στην εγχώρια αγορά της Κίνας. Ο πίνακας 2 παρουσιάζει Κίνα-μόνα εισοδήματα των τοπ δέκα προμηθευτών cOem που αναπτύσσουν δραστηριότητες στην Κίνα το 2020. Αν και υπάρχουν εκατοντάδες της κατασκευής OEMs στην Κίνα, οι τοπ δέκα μόνοι απολογισμοί για περισσότερο από τα μισά από τα εισοδήματα που κερδίζονται μέσω των διαδικασιών στην Κίνα, και τα βασισμένα το 2020 εισοδήματα, οκτώ από τα τοπ δέκα OEMs στην Κίνα είναι με κεντρικά γραφεία στην Κίνα.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η νέα έρευνα επιχείρησης εξετάζει την κατασκευή ηλεκτρονικής cOem στην Κίνα  2

από σφαιρικό SMT&PACKAGING

Χρόνος μπαρ : 2021-08-18 15:40:03 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Unicomp Technology

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. James Lee

Τηλ.:: +86-13502802495

Φαξ: +86-755-2665-0296

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)