Αρχική Σελίδα Νέα

Βοήθειες GREE Aircon ακτίνας X Unicomp που παίρνουν τον υψηλότερου επιπέδου ποιοτικό έλεγχο

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Μηχανή ακτίνας X ηλεκτρονικής για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Μηχανή ακτίνας X ηλεκτρονικής για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Σταθερή ποιότητα των προϊόντων, αξιόπιστος συνεργάτης συνεργασίας

—— Ο κ. Smith

Το Unicomp Techology είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

—— Selvam Ν

Είστε καλές και αξιόπιστες ευχαριστίες προμηθευτών πάλι

—— Ο κ. Merlin Euphemia

Ανατροφοδοτήστε εμείς πήρε από τη μονάδα που αγοράσαμε είμαστε μέχρι στιγμής πολύ καλοί. Ο πελάτης είναι ευτυχής.

—— Ο κ. Nicholas

Ένα επαγγελματικό ισόβιο ελεύθερο λογισμικό ομάδων υπηρεσιών που αναβαθμίζει την έγκαιρη τεχνική υποστήριξη

—— Κα Rein

Έχουμε επισκεφτεί Unicomp. Είναι μεγάλη επιχείρηση στην Κίνα. Και οι μηχανικοί τους είναι τόσο επαγγελματικοί.

—— Ο κ. Okan

Σχέδισσες κλήση & επισκέψεις Διόρθωσης και κατάρτισης υπηρεσίες εγκαταστάσεων Onsite,

—— Κα Yulia

Εργασία της Νίκαιας για τη μηχανή ακτίνας X!

—— Qusaay Albayati

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα

Βοήθειες GREE Aircon ακτίνας X Unicomp που παίρνουν τον υψηλότερου επιπέδου ποιοτικό έλεγχο

Βοήθειες GREE Aircon ακτίνας X Unicomp που παίρνουν τον υψηλότερου επιπέδου ποιοτικό έλεγχο

Στις 19 Νοεμβρίου 2019, κάτω από το μάρτυρα της HU Henghua, το μέλος της μόνιμης επιτροπής της Hunan επαρχιακών Επιτροπής κόμματος και του γραμματέα της δημοτικής Επιτροπής κόμματος του Τσάνγκσα, και του ήχου καμπάνας Mingzhu, πρόεδρος και Πρόεδρος της ηλεκτρικής Co. Zhuhai Gree, ΕΠΕ, ο πρώτος «που έγινε στη μεγάλη κεντρική μονάδα κλιματισμού του Τσάνγκσα» Gree ανέπτυσσε δραστηριότητες σε Ningxiang. Η ανοίγοντας περιοχή είναι επίσημα σε μη απευθείας σύνδεση.

 

 

 

 

Χαρακτηρίζει ότι Τσάνγκσα Gree συσκευών Gree ηλεκτρικό η “πιό προηγμένη κεντρική βάση παραγωγής κλιματισμού της Κίνας, πρόγραμμα βάσεων παραγωγής κλιματισμού ηλεκτρικών συσκευών” μεγάλης κλίμακας κεντρικό με μια συνολική επένδυση 2 δισεκατομμύρια yuan, ολοκληρώθηκε επίσημα και τέθηκε στην παραγωγή.

 

 

■Unicomp τεχνολογία & συνεργασία Gree

 

 

 

Το ηλεκτρικό πρόγραμμα βάσεων παραγωγής ψυγείων και πλυντηρίων συσκευών του Τσάνγκσα Gree άρχισε, με μια προγραμματισμένη συνολική επένδυση 5,2 δισεκατομμύρια yuan. Η προγραμματισμένη ετήσια παραγωγή είναι 2 εκατομμύριο ψυγεία και 2,5 εκατομμύριο πλυντήρια.

 

 

 

 

Προκειμένου να εξασφαλιστεί ποιότητα των προϊόντων, Gree το σε πραγματικό χρόνο εξοπλισμό επιθεώρησης απεικόνισης ακτίνας X που αναπτύσσεται έχει υιοθετήσει από Unicomp Technology για να ανιχνεύσει τις ατέλειες στα σημαντικά μέρη των ψυγείων και των πλυντηρίων, που βοηθούν να βρεί τις ατέλειες προϊόντων νωρίς στη διαδικασία παραγωγής, που εξασφαλίζει ποιότητα των προϊόντων, και που εξασφαλίζει ότι κάθε προϊόν Gree μπορεί καλύτερα να εξυπηρετήσει τους καταναλωτές.

 

 

 

■Technique & υπηρεσία

 

 

Σαν ηγέτη στη βιομηχανία, η ομάδα Gree είναι ένα κόσμος-διάσημο εμπορικό σήμα και κινεζική επιχείρηση που κυριαρχεί τη βασική τεχνολογία. Έχει τις ισχυρούς ικανότητες Ε&Α και τον έλεγχο προϊόντων, και έχει τις υψηλές απαιτήσεις για τους συνεργάτες του.

 

 

 

 

Σαν κινεζική ιδιωτική επιχείρηση, η τεχνολογία Unicomp είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύονται στην έρευνα τεχνολογίας ακτίνας X και την Ε&Α και κατασκευή του ευφυούς εξοπλισμού επιθεώρησης ακτίνας X. Είναι ο ιδιοκτήτης της βασικής τεχνολογίας ακτίνας X παγκόσμιου προηγμένης microfocus.

 

 

 

 

Αυτή τη φορά, η τεχνολογία Unicomp έχει φθάσει σε μια επιτυχή συνεργασία με την ομάδα Gree με την τεχνικές δύναμη και τις υπηρεσίες της.

Για να είναι τίμιο, εκτός από Gree, Unicomp διατηρεί επίσης τις καλές συνεταιριστικές σχέσεις με πολλές γνωστές επιχειρήσεις. Τα προϊόντα επιθεώρησης ακτίνας X που παρέχονται από Unicomp Technology συνεχίζουν να βοηθούν αυτές τις επιχειρήσεις για να βελτιώσουν την ποιότητα των προϊόντων.

 

 

 

 

 

Εάν ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ακτίνας X τεχνολογίας Unicomp, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με: Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το marketing@unicomp.cn ή επίσκεψη το www.unicompxray.com/το http://en.unicomp.cn για περισσότερες πληροφορίες.

Χρόνος μπαρ : 2019-11-27 11:06:07 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Unicomp Technology

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. James Lee

Τηλ.:: 008613502802495

Φαξ: +86-755-2665-0296

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)