Αρχική Σελίδα

Unicomp Technology

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Ευφυές σύστημα ένταξης ανίχνευσης ακτίνας X (εξοπλισμός δοκιμής + βιομηχανικό ακολουθώντας σύστημα σύννεφων)

 

 

Η τεχνολογία Unicomp ενσωματώθηκε το 2002. Είναι εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας επιπέδων που συμμετείχε στην Ε&Α και την κατασκευή της τεχνολογίας ακτίνας X και του ευφυούς εξοπλισμού ανίχνευσης. Το Unicomp έχει γίνει η κύρια επιχείρηση στην εγχώρια βιομηχανία ακτίνας X. Αυτή η τεχνολογία είναι ευρέως εφαρμοσμένη δημόσια ασφάλεια, μπαταρία λίθιου, EMS, ολοκληρωμένο κύκλωμα, ημιαγωγός, ηλιακή φωτοβολταϊκή, οι οδηγήσεις, συνδετήρας, αυτοκίνητα μέρη, ρόδα, ρόδες, βιομηχανία κ.λπ. δοχείων πίεσης.

Η τεχνολογία Unicomp έχει μια αφιερωμένη ομάδα των τοπικών και ξένων ανώτερων επαγγελματικών μηχανικών Ε&Α με την εκτενή εμπειρία στην υψηλού επιπέδου επιστήμη και την τεχνολογία. Η επιχείρηση αναλαμβάνει σημαντικό εθνικό ειδικό πρόγραμμα (συγκεκριμένα πρόγραμμα «02» και πρόγραμμα «863») και την ακτίνα X ανιχνεύοντας την Ε&Α εξοπλισμού στους νέους τομείς της εφαρμογής. Λειτουργεί επίσης στενά με την κινεζική ακαδημία των επιστημών, Tsinghua πανεπιστημιακό κ.λπ. για να προωθήσει τη βασική τεχνολογία της απεικόνισης ακτίνας X. Προς το παρόν Unicomp πρέπει να υποβάλει συνολικά 423 διπλώματα ευρεσιτεχνίας με 319 εξουσιοδοτημένα. Το Unicomp έχει λάβει την πολυάριθμη πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης, όπως το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης του ISO 9001, ο ISO 14001 περιβαλλοντικό σύστημα διαχείρισης, το σύστημα διαχείρισης υγιεινής της εργασίας OHSAS18001 & ασφάλειας, καθώς επίσης και το σύστημα διαχείρισης ασφάλειας πληροφοριών ISO27001.

Σήμερα, η τεχνολογία Unicomp έχει τρεις περιοχές Ε&Α το /Manufacturing υπερβαίνοντας 25,000m2 που βρίσκεται αντίστοιχα στην επαρχία, Shenzhen/τη επαρχία Γκουαγκντόνγκ, και Chongqing Wuxi/Jiangsu. Οι πωλήσεις και τα κέντρα υπηρεσιών μας βρίσκονται όλων σε ολόκληρη την Κίνα συμπεριλαμβανομένου του Πεκίνου, Shenyang, Tianjin, Xi'an, Qingdao, Wuhan, Chengdu, Ningbo, Xiamen και του κ.λπ. Η επιχείρηση έχει διαπεράσει επίσης στη διεθνή αγορά με τις πωλήσεις και την υποστήριξη υπηρεσιών στις ΗΠΑ, το Μεξικό, την Ευρώπη, το UK, τη Ρωσία, τη Βραζιλία, τον Ισημερινό, την Αυστραλία, τη Μέση Ανατολή και τη Νοτιοανατολική Ασία. Αυτή η διεθνής σύνδεση έχει βοηθήσει Unicomp για να αναγνωριστεί ως σφαιρική δύναμη στη σημερινή βιομηχανία ακτίνας X. Σήμερα «UNICOMP» είναι ένα εμπορικό σήμα στη βιομηχανία και οι δύο σφραγίδων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

Η τεχνολογία Unicomp υποστηρίζει την ακεραιότητα, το Deploitation και την τελειότητά της στην επιχείρηση, είναι δεσμευμένη στη συνάντηση του πιό υψηλού επιπέδου διεθνών προτύπων και υπόσχεται να είναι απαντητικός συνεργάτης με τους όλους πελάτες μας. Αυτή η φιλοσοφία έχει επιτρέψει Unicomp παρήγαγε μια ισχυρή σφαιρική βάση πελατών πολλών διεθνών διάσημων επιχειρήσεων συμπεριλαμβανομένου Flextronics, Foxconn, της Samsung, της Philips, της GM, Bosch, του Emerson, των Δελφών, TRW, ABB, BYD, ZTE, της Panasonic, της Sony, Murata, Littelfuse, της ηπειρωτικής, δύναμης της Βοστώνης, BAK, CATL, Sunwoda, Guoxuan, VIVO, Fenghua, Coslight, ManYue, ITM, SISP, Taikai, Heli, Exploitpr, Qiya, Timeng, YUNDA σαφών, UC σαφούς και YTO σαφούς για να ονομάσει ακριβώς μερικές.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

2016-2018

Βιομηχανικό πάρκο έδρας Wuxi που ολοκληρώνεται

Προϊόντα ασφάλειας που χρησιμοποιούνται στον τομέα της αντι-τρομοκρατίας αστυνομίας

Ακτίνα X δημόσια ασφαλείας που προωθείται στην αγορά

 

2015

Η οργάνωση και αναπτύσσει τον υπολογισμό σύννεφων & τον ευφυή εξοπλισμό ολοκλήρωσης Διαδικτύου

 

2014

Ε&Α της ευθύγραμμης μηχανής ακτίνας X αγοράς ενισχυτών εικόνας ακτίνας X για την ξένη επιθεώρηση αντικειμένων

 

2012-2013

Ε&Α και παραγωγή της βιομηχανικής μηχανής ακτίνας X NDT

Αναλήφθεία εθνικοί «863» & «02» χρηματοδοτημένα προγράμματα

 

2011

Η τεχνολογία Unicomp Chongqing καθιερώθηκε

Παρέχετε τις λύσεις στις φωτοβολταϊκών & ηλιακής ενέργειας βιομηχανίες μπαταριών,

 

2009-2010

Ε&Α για τον προηγμένο σωλήνα ακτίνας X

Η τεχνολογία Unicomp Wuxi ήταν καθιερωμένη αγορά μια σειρά εξοπλισμού επιθεώρησης ακτίνας X

 

2006-2007

Ε&Α και παραγωγή του εξοπλισμού επιθεώρησης ακτίνας X

Ο καθαριστής διάτρητων & SPI προώθησαν στη βιομηχανία EMS

 

2002-2004

Εξαγωγή εξοπλισμού ηλεκτρονικής

Τεχνολογία Unicomp Shenzhen

καθιερώθηκε

 

 

 

 

Unicomp Technology Unicomp Technology Unicomp Technology Unicomp Technology Unicomp Technology
1 2 3 4 5
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : UNICOMP

Αριθμός Υπαλλήλων : 300~400

Ετήσιες πωλήσεις : Twenty Million-Forty Million

Ιδρύθηκε Έτος : 2002

Εξαγωγή pc : 50% - 60%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας Μηχανή ακτίνας X ηλεκτρονικής για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Μηχανή ακτίνας X ηλεκτρονικής για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Μηχανή ακτίνας X ηλεκτρονικής για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Μηχανή ακτίνας X ηλεκτρονικής για τις πωλήσεις